4/15/06

Fusilli se špenátovo-smetanovou omáčkou

Suroviny: fusilli - asi 1/2 balíčku, 1 špenát, 1 zakysaná smetana, 2 plátky kuřecího masa, 1 cibule, 3-4 stroužky česneku, sůl, strouhaný sýr

Příprava: Uvaříme těstoviny. V hrnci na troše oleje zesklovatíme nakrájenou cibulku, poté přidáme špenát. Až se špenát dostatečně rozpustí a prohřeje, osolíme, přidáme rozmačkaný česnek. Chvilku ohříváme společně. Poté odstavíme a vmícháme zakysanou smetanu. Na pánvičce orestujeme nudličky kuřecího masa, osolíme. Smícháme těstoviny se špenátem. Servírujeme na talíř- těstoviny, na to kuřecí a na závěr posypat strouhaným sýrem.

No comments: