Recept jak připravit ostré rybí filé s tymiánem
Rybí filé v kostkách necháme rozmrznout. Vejce rozkvedláme s hořčicí a strouhankou (přibližně dvě lžíce by měly stačit). Vzniklou směs okořeníme majoránkou, tymiánem a chilli, podle chuti osolíme. Plech vymažeme olejem, uložíme na něm rybí filé, které potřeme z boku a na vrchu ostrou strouhankovou směsí, vložíme do trouby rozpálené na dvě sta stupnů a přibližně čtvrt hodiny zapékáme. Majonézu promícháme s curry a mírně rozředíme horkou vodou. Rajčata a citrony pečlivě omyjeme pod tekoucí vodou a poté je nakrájíme na plátky. Ostré rybí filé s tymiánem podáváme obložené rajčaty, citrony a zalité okořeněnou majonézou.
Žádné komentáře:
Okomentovat