8 vajec, 200 gramů párků, 3 lžíce smetany, zázvor, tymián, máslo, pepř a sůl
Příprava
Párky nakrájíme na plátky a osmahneme na másle. Vajíčka si rozklepneme do nádoby, jemně promícháme se smetanou, kořením a solí a vlijeme na rozpálenou, ale odstavenou z ohně pánev. Neustále mícháme, když se přestanou srážet, dáme znovu na chvíli na oheň, neustále mícháme, když vidíme že se zase sráží ihned odstavíme a dále mícháme. Tento proces opakujeme dokud nemají podobu (šťavnatost), která nám vyhovuje. Pokud patříte k těm lidem co mají nejraději míchaná vajíčka úplně vysušená, tak si nemusíte dělat starosti s předchozím postupem a umíchejte je prostě rovnou do sucha na plameni.
Žádné komentáře:
Okomentovat