Recept jak se připravuje jednoduchá hermelínová pomazánka
Cibuli oloupeme, nakrájíme na velmi jemné kostičky, dáme do vody a necháme projít varem. Ihned slijeme a dáme okapat. Na hrubém struhadle si nastrouháme hermelín (to jak nám to půjde bude záležet od zralosti sýra, ale byť se to maže, tak to jde s jakýmkoliv), po něm nastrouháme na stejném struhadle i měkký salám a stěrkou vybereme to co se nám přilepilo a přidáme k nastrouhanému. Tam pak ještě nasypeme spařenou cibuli, přidáme majonézu a jogurt, osolíme a velmi pečlivě promícháme. No a hermelínová pomazánka je hotova - deset minut práce a efekt výborný, nejlepší je jak se rozleží. Tato varianta pomazánky dá nejvíce vyniknout chuti hermelínu (či toho sýra co použijete), ale pokud chcete, můžete si tam přidat i nějaké koření, můžete otestovat například sladkou papriku).
Žádné komentáře:
Okomentovat