Recept jak připravit Naložené rybí filé
Z ananasu slijeme do sklenice šťávu. K ní přidáme sojovou omáčku, chilli, pepř a sůl, pečlivě promícháme a nalijeme tuto marinádu na rybí filé (mějme ho rozdělené už na potřebné porce). Vše odložíme do chladu alespoň na hodinu. Poté necháme kousky ryby okapat a obalíme je v klasickém trojobalu (čili nejdříve mouka, poté rozkvedlané vejce a na konec strouhanka). Rybí filé poté usmažíme z obou stran na oleji do zlatova. Souběžně si na druhé pánvi rozpustíme máslo, na které dáme na půlkolečka nakrájený banán, na kostky nakrájený ananas i papriku. Vše krátce míchajíce osmahneme a pak zalijeme zbylou marinádou a chvíli povaříme. Vznikou omáčkou podáváme k připravené rybě.
Žádné komentáře:
Okomentovat